Onze kernwaarden zijn: enthousiasme, transparantie en overtuiging!

Over Holland ConTech & PropTech

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, open innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomstvaste business.
 

Wouter Truffino

CEO en founder

Ramona Truffino-Dekkers

Event- & Officemanagement

Hans Dijkstra

Innovation Specialist

Het ontstaan van het bedrijf in mei 2015

Wouter Truffino heeft Holland ConTech & PropTech in de lente van 2015 geïntroduceerd in Nederland. 

In de nacht van 23 op 24 mei werd ik rond 02:30 wakker en dacht.... Op 22 mei had Holland FinTech bekend gemaakt, dat de drie grote banken member waren geworden. Precies een maand hiervoor was ik live op de radio bij BNR zaken doen met. Daar mocht de founder van Holland FinTech een aantal vragen aan me stellen over een ander bedrijf van me (Connect Knowledge). En het radio interview bleek hij een neef te zijn van een van mijn beste vrienden uit Haarlem.

Midden in de nacht dacht ik: "Dat is gaaf! Grown-ups helpen met succesvol innoveren en nieuwe business creëren door nieuwe technologie toe te voegen. Dat is precies iets voor mij. Ik ben sinds mijn studententijd een verbinder en krijg er energie van om andere mensen te inspireren en er een gezamenlijk energieke tijd van te maken."

Gelijk pakte ik mijn telefoon en ging naar Twitter om de juiste # te vinden voor de bouw en vastgoed wereld. #PropTech werd nog niet zoveel gebruikt, dus die kwam later. Maar #ConTech werd al wel veel gebruikt in Amerika en Engeland. Dat was de start. 

Drie dagen later was de website af en had ik contact met Ger Baron - CTO gemeente Amsterdam en Neelie Kroes - startupambassadeur bij StartupDelta. Twee gave gesprekken in de eerste week, die mij zeker op weg hebben geholpen. Holland ConTech was ontstaan...

Mensen met elkaar verbinden en er samen een energieke tijd van maken, zodat de sector gaat vernieuwen en er beter van wordt. Dit is precies wat Holland ConTech & PropTech doet. 

Doe je mee?

You are already registered with us with this email address

We received your newsletter subscription succesfully, see you soon!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste versie van de ConTech & PropTech roos met daarin alle start-ups & scale-ups.