Hier vind je alle blogs op gebied van vastgoed en onze inspiratiesessies

Ben jij onze Office Manager?

Krijg jij energie van het regelen, organiseren en coördineren van werkzaamheden ter ondersteuning? Werk je graag zelfstandig, zet je een functie graag naar eigen hand en vind je het leuk om verschillende ballen tegelijkertijd in de lucht te houden? Ben je ondernemend, integer en enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Een jong team met gezellige collega’s gevestigd in het hippe Building Amsterdam 3. Pas 3,5 jaar geleden gestart en nu al het grootste ecosysteem van Europa op het gebied van infra- bouw- en de vastgoedsector. Met het team zijn wij bezig met het verbeteren van de dagelijkse ervaring van de gebouwde omgeving door de innovatieve kracht van de totale bouw- en vastgoedsector te ontsluiten.

Wat ga je doen?

Als office manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning aan het team. Het betreft een zeer zelfstandige functie die je zelf kunt invullen en naar eigen hand kunt zetten. Je vindt het leuk om van alles te regelen, te coördineren en te organiseren. Kortom je bent een regelneef pur sang!

Wat wordt er van je verwacht?​

Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO - opleiding in de commerciële dienstverlening/ hospitality branche of vergelijkbaar, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Met aantoonbare HBO werk- en denkniveau wordt je ook van harte uitgenodigd om te reageren. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een langere tijd. Daarnaast kun je heel succesvol worden in deze functie als je over de volgende eigenschappen en vaardigheden beschikt:

  • Je bent een sterke persoonlijkheid, bent ondernemend, initiatiefrijk, energiek, enthousiast, oplossings- en resultaatgericht en hebt een positieve werkhouding; 
  • Je ben praktisch ingesteld en kunt goed omgaan met veranderingen;
  • Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt een goed gevoel voor verhoudingen in en om een organisatie;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van het ecosysteem;
  • Je hebt een professionele, dienstverlenende werkhouding en een flexibele instelling;
  • Je officevaardigheden zijn fantastisch en heb affiniteit en kennis van sociale media.

Wat krijg je terug?

Werken voor ons ecosysteem betekent meegroeien met de ambities en doelen van de Holland ConTech & PropTech en werken in een dynamische, inspirerende omgeving in een fijn, collegiaal jong team op een locatie langs de A4 in Amsterdam. 

Reageren kan via

Stuur je CV of LinkedIn profiel door aan wouter@contechproptech.nl. Ik neem snel contact met je op.